Koldūnai su mėsa

Koldūnai su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Faršas, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vanduo, 100 mililitrų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Tešlai:
  • Miltai, 600 gramų
  • Vanduo, 250 mililitrų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Įdarui smulkiai supjaustome svogūną, dedame į faršą, pilame vandenį, dedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.

  2. Tešlai miltus beriame ant stalo, padarome kauburėlį su skyle viduryje, į ją pilame vandenį, mušame kiaušinį, beriame druską ir labai gerai išminkome.

  3. Tešlą plonai iškočiojame, naudojame arba pritaikytą prietaisą koldūnams gaminti, arba išspaudžiame apskritimus, dedame faršą, užlenkiame ir gerai užspaudžiame.

  4. Koldūnus dedame į verdantį vandenį. Kai koldūnai iškyla į paviršių, paverdame dar 5 minutes ir traukiam iš puodo.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Dovile
» Rašyti komentarą
» Komentarai