Obuolių pyragas su varške ir karamele

Obuolių pyragas su varške ir karamele
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 150 gramų
  • Miltai, 150 gramų
  • Cukrus, rudas, 100 gramų
  • Varškė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 100 gramų
  • Obuoliai, 7 vienetai
  • Avižiniai dribsniai, 50 gramų
  • Lazdyno riešutai, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 °C temp.

  2. Į virtuvinį kombainą sudėjau lazdyno riešutus ir stambiai sukapojau. Sudėjau šaltą gabaliukais pjaustytą sviestą, subėriau miltus, rudąjį cukrų ir avižinius dribsnius. Viską sukapojau iki smulkių trupinių (tai pavyksta maždaug per 30 sekundžių).

  3. Dubenyje išplakiau kiaušinius su cukrumi. Maždaug 4 minutes. Tuomet sudėjau varškę ir dar mikseriu paplakiau, kol varškė gerai išsimaišė.

  4. Silikoninės kepimo formos dugne paskleidžiau maždaug 4/5 tešlos trupinių. Ant jų uždėjau nuluptus ir išskobtus, supjaustytų pusę obuolių, užpyliau varškę, ant jos dideliais lašais pamėčiau "Rududu", ir vėl uždėjau likusius obuolius. Užbarsčiau likusius tešlos trupinius.

  5. Kepti apie 1 valandą.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai