Arbata

Arbata

Arbata, tai karšto vandens užpilas ant kininio arbatmedžio ar jo atmainų džiovintų lapų, pumpurų. Arbata taip pat gali būti vadinama, kai užpilama kitų augalų lapai, pumpurai. Arbata vadinama ir uogienė, užpilta karštu vandeniu. Arbata dažniausiai geriama karšta ir turi tonizuojančių, imunitetą stiprinančių savybių, priklausomai nuo to, iš ko ji pagaminta. Žolelių arbatos vartojamos ligoms, negalavimas gydyti.

» Skaniausi patiekalai su šiuo ingredientu
Marinuota skumbrė Marinuota skumbrė
Tortas su maskarponės sūriu Tortas su maskarponės sūriu
Kreminis tortas su vyšniomis Kreminis tortas su vyšniomis
Vaistai nuo peršalimo Vaistai nuo peršalimo
Kiaušiniai su arbata Kiaušiniai su arbata
MARTINI ZEN MARTINI ZEN
Džiovintų slyvų pyragas Džiovintų slyvų pyragas
Šalta arbata su alkoholiu Šalta arbata su alkoholiu
Imbierinė arbata Imbierinė arbata