Brendis

Brendis
Brendis - kitaip dar vadinamas kaip degintas vynas. Tai rusvas alkoholinis, 40-60% stiprumo gėrimas. Brendis gaminamas distiliuojant vynuogių vyną arba fermentuotas kitų vaisių sultis. Tik iš vynuogių vyno gamintas brendis paprastai brandinamas keletą metų ąžuolinėse statinėse.
» Skaniausi patiekalai su šiuo ingredientu
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
Kokteilis "Svaiginantis rojus" Kokteilis "Svaiginantis rojus"
Šokoladinis vyšnių pyragas Šokoladinis vyšnių pyragas
Greitas vyšnių kompotas Greitas vyšnių kompotas
Brendžio kokteilis "Keistas jausmas" Brendžio kokteilis "Keistas jausmas"
Avokadų ir krabų lazdelių salotos su padažu Avokadų ir krabų lazdelių salotos su padažu
Brendžio kokteilis Brendžio kokteilis
Vištų kepenėlių paštetas Vištų kepenėlių paštetas