Dešrelės

Dešrelės
Dešrelės, gaminamos pagrinde iš mėsos, druskos, prieskonių, priedų (krakmolo, sojos), konservantų, tirštiklių ir kt. 100 g. dešrelių yra apie 280 kcal. Dešrelėse daugiausia yra riebalų, apie 30%, gyvulinių baltymų, apie 7%, anglevandenių, apie 1%. Dešrelės parduodamos jau virtos ir jas galima valgyti žalias, tačiau patartina pavirti ir valgyti šiltas.
» Skaniausi patiekalai su šiuo ingredientu
Blynai su dešrelėmis ir sūriu Blynai su dešrelėmis ir sūriu
Dešrelės tešloje Dešrelės tešloje
Bulviniai blynai su dešrelėmis Bulviniai blynai su dešrelėmis
Dešrainis Dešrainis
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
Bandelės su dešrele Bandelės su dešrele
Dešrelės spiralėje Dešrelės spiralėje
Kaimiška sriubikė Kaimiška sriubikė
Dešrelių pynė Dešrelių pynė