Kečupas

Kečupas
Kečupas, tai raudonas padažas, kurio pagrindinis komponentas yra pomidorai. Paprastai kečupe papildomai yra: actas, vyno actas, cukrus, druska, prieskoniai, krakmolas, citrinos rūgštis. Kečupe daugiausia yra anglliavandenių, apie 22%. Energetinė vertė 100 g - apie 100 kcal. Nors kai kurie kečupai gali turėti ir 250 kcal (priklauso nuo sudėties).
» Skaniausi patiekalai su šiuo ingredientu
Faršu įdarytos paprikos Faršu įdarytos paprikos
Kepsniai su sūriu Kepsniai su sūriu
Makaronų apkepas Makaronų apkepas
Dešrainis Dešrainis
Ispaniški sandvičiai Ispaniški sandvičiai
Apkepėlės "Majukai" Apkepėlės "Majukai"
Dešrelės spiralėje Dešrelės spiralėje
Troškinta vištiena Troškinta vištiena
Bulviškienė Bulviškienė