Konjakas

Konjakas
Konjakas - tai brendis, brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse ne mažiau nei 2 metus. Jis gaminamas Prancūzijos Konjako (Cognac) miesto apylinkėse. Paplitęs toks konjako amžiaus žymėjimas: V.S. (Very Special); * * * (trys žvaigždutės) – ne mažiau dviejų metų konjako senumas. V.S.O.P. (Very Superior Old Pale); Vieux; V.O. (Very Old) – ne mažiau keturių metų konjako senumas. X.O.; (Extra Old); Napoleon – ne mažiau šešių metų konjako senumas.
» Skaniausi patiekalai su šiuo ingredientu
Kepti inkstai Kepti inkstai
Kokteilis "Svaiginantis rojus" Kokteilis "Svaiginantis rojus"
Arbūzų tortas Arbūzų tortas
Arvydo varškės desertas Arvydo varškės desertas
Apelsinų ir burokėlių salotos Apelsinų ir burokėlių salotos
„Apelsininiai“ saldainiai „Apelsininiai“ saldainiai
Višta vyne Višta vyne
Karštas vynas nuo kosulio Karštas vynas nuo kosulio
Kubos brendis Kubos brendis