Krakmolas

Krakmolas
Krakmolas gaminamas iš bulvių, kviečių, kukurūzų ir ryžių. Krakmolas turi būti baltos spalvos, be pašalinių priemaišų, blizgantis, kramtant burnoje neturi grikšėti. Karštame vandenyje jis virsta kleisteriu. Krakmolas turi savybę sugerti pašalinius kvapus, drėgmę, todėl jį reikia laikyti sandariuose induose, toliau nuo aštraus kvapo produktų. Prieš vartojant, krakmolas sijojamas, kaip ir miltai.
» Skaniausi patiekalai su šiuo ingredientu
Lengvas pyragas Lengvas pyragas
Kiaulienos guliašas Kiaulienos guliašas
Tortas su varškės kremu Tortas su varškės kremu
Varškės pyragas Varškės pyragas
Pyragas su juodaisiais serbentais Pyragas su juodaisiais serbentais
Vištiena kinietiškai Vištiena kinietiškai
Bulvių vyniotinis Bulvių vyniotinis
Pyragas su varškės įdaru Pyragas su varškės įdaru
Bandelės su kumpio įdaru Bandelės su kumpio įdaru