Medus

Medus
Medus — bičių produktas. Dėl malonaus aromato, puikių skonimų savybių jis vartojamas beveik visuose namuose. Medus gali būti skystas ir susikristalizavęs. Prieš naudojant, geriausia susikristalizavusį medų reikia pašildyti ir perkošti per sietelį, kurio akutės 2 mm. Kartais vartojamas ir dirbtinis medus, kurio skoninės savybės bei maistingumas blogesni už natūralaus. Receptūrose natūralus medus į dirbtinį nekeičiamas.
» Skaniausi patiekalai su šiuo ingredientu
Kalėdiniai imbieriniai sausainiai Kalėdiniai imbieriniai sausainiai
Troškinta vištiena kinietiškai Troškinta vištiena kinietiškai
Medaus tortas Medaus tortas
Kepta lašiša Kepta lašiša
Keptos vištų blauzdelės Keptos vištų blauzdelės
Vištiena kinietiškai Vištiena kinietiškai
Kepta antis su bulvių įdaru Kepta antis su bulvių įdaru
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
Kalakutiena su medumi Kalakutiena su medumi