Putojantis vynas

Putojantis vynas
Putojantis vynas – vynas, turintis daug anglies dioksido (angliarūgštės).
Dauguma pasaulyje pagaminamo putojančio vyno yra baltasis ir rožinis.
Pusiau putojantis vynas (frizzante arba pétillant) - kai kuriose šalyse gaminamas mažai putojantis vynas, kurio slėgis buteliuose mažesnis nei 2,5 atmosferos.
Raudonasis putojantis vynas - raudonasis šampanas daugiausiai gaminamas šiaurės Italijoje ir Australijoje. Prancūzijoje gaminti raudonąjį šampaną yra draudžiama.
» Skaniausi patiekalai su šiuo ingredientu
Kokteilis "Svaiginantis rojus" Kokteilis "Svaiginantis rojus"
Arbūzinis punšas Arbūzinis punšas
Spanguolių kokteilis Spanguolių kokteilis
Putojančio vyno kokteilis Putojančio vyno kokteilis
Kokteilis "Elderflower" Kokteilis "Elderflower"
Granatų sulčių ir putojančio vyno kokteilis Granatų sulčių ir putojančio vyno kokteilis
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
Šampaninis alaus kokteilis Šampaninis alaus kokteilis
Degtinės ir putojančio vyno kokteilis Degtinės ir putojančio vyno kokteilis