Varškė

Varškė
Varškė - vartojamas pieno produktas, yra lengvai virškinama, naudinga įvairaus amžiaus žmonėms. Joje yra baltymų (14—19%), riebalų (9—18%), mineralinių druskų, pieno rūgšties, fermentų, vitaminų ir kitų medžiągų. Varškė valgoma viena, iš jos gaminami virtinėliai, varškėčiai, apkepas. Kad būtų puresnė, varškė pertrinama pro sietelį ar sumalama. Varškės patiekalai tiekiami tik pagaminti — tada esti skaniausi.
» Skaniausi patiekalai su šiuo ingredientu
Skanūs čeburėkai Skanūs čeburėkai
Lietiniai su varške Lietiniai su varške
Varškės apkepas Varškės apkepas
Greitas sausaininis pyragas Greitas sausaininis pyragas
Greitas ir skanus varškės apkepas Greitas ir skanus varškės apkepas
Desertinė varškė Desertinė varškė
Nekeptas varškės tortas Nekeptas varškės tortas
Pyragas su špinatų-varškės įdaru Pyragas su špinatų-varškės įdaru
Greitas varškės apkepas Greitas varškės apkepas