Abrikosų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Abrikosai, 5 vienetai
- Uogienė, abrikosų, 100 mililitrų
- Aliejus, 150 gramų
- Grietinė, 150 mililitrų
- Cukrus, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Pirmiausia skiltelėmis supjaustome abrikosus. Jų galima dėti ir daugiau 5-6 vnt.
Po to užsimaišome tešlą: išplakame kiaušinius su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome grietinę, aliejų, kepimo miltelius ir miltus.
Tešlą supilame į paruoštą kepimo formą. Ant tešlos sudėliojame abrikosų skilteles.
Kepame 30 min. 180° C orkaitėje.
Po to aptepame uogiene ir kepame dar 5-10 minučių.
Kai iškeps, apibarstykite cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-02-21 11:00
Nerealiai skanus pyragas. Kepiau pagal Lijanos patarimą, dėjau mandarinų džemą ir labaiiii skanus pyragas. Kepkite ir liksite sužavėti.
2017-02-13 17:44
Suabejojau receptu ir pakeičiau kai kurių produktų kiekį. Aliejaus naudojau 100gramų, miltų 200 gramų ir pyragas iškepė skanus. Minkštas, drėgnas, tad manau jog tokio kiekio aliejaus būtų buvę per daug o miltų per mažai.
2013-09-01 14:38
Bandom
2024-06-06 14:41