Abrikosų pyragas

Abrikosų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Abrikosai, 5 vienetai
  • Uogienė, abrikosų, 100 mililitrų
  • Aliejus, 150 gramų
  • Grietinė, 150 mililitrų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Pirmiausia skiltelėmis supjaustome abrikosus. Jų galima dėti ir daugiau 5-6 vnt.

Po to užsimaišome tešlą: išplakame kiaušinius su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome grietinę, aliejų, kepimo miltelius ir miltus.

Tešlą supilame į paruoštą kepimo formą. Ant tešlos sudėliojame abrikosų skilteles.
Kepame 30 min. 180° C orkaitėje.

Po to aptepame uogiene ir kepame dar 5-10 minučių.

Kai iškeps, apibarstykite cukraus pudra.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vilija
2017-02-21 11:00
Nerealiai skanus pyragas. Kepiau pagal Lijanos patarimą, dėjau mandarinų džemą ir labaiiii skanus pyragas. Kepkite ir liksite sužavėti.
Lijana
2017-02-13 17:44
Suabejojau receptu ir pakeičiau kai kurių produktų kiekį. Aliejaus naudojau 100gramų, miltų 200 gramų ir pyragas iškepė skanus. Minkštas, drėgnas, tad manau jog tokio kiekio aliejaus būtų buvę per daug o miltų per mažai.
Augustinas
2013-09-01 14:38
Bandom