Abrikosų šerbetas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Abrikosai, 400 gramų
- Dižono garstyčios, 400 mililitrų
- Cukrus, 400 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušinių baltymai, 1 vienetas
- Citrinos rūgštis
- Pistacijos, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Iš cukraus, vanilinio cukraus ir vandens išvirti tirštą sirupą. Į jį sudėti abrikosus (be kauliukų ir pavirti apie 10 minučių.
Nukėlus nuo viryklės viską sutrinti iki vienalytės masės.
Masę atvėsinkite ir apie 40 minučių palaikykite šaldiklyje, o po to suplakite. Suplakus vėl dėkite į šaldiklį 40 minučių į kamerąl.
Paskutinį kartą suplakame ir paliekame šaldiklyje 3 valandoms.
Patiekti su smulkintomis pistacijomis ir papuošti mėtų lapeliais..
» Rašyti komentarą
» Komentarai