Agrastų drebučiai su braškėmis

Agrastų drebučiai su braškėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Braškės, 500 gramų
  • Agrastai, 300 gramų
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Cukrus, 100 gramų
  • Želatina, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:

Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti.
Tuomet nukošti.
Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos - 25 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
maja
2010-12-29 12:29
skamba dieviskai