Aguoninės lazdelės

Aguoninės lazdelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, MANTINGA šaldyta sluoksniuota, 500 gramų
  • „Dansukker“ cukrus, (rudasis), 100 gramų
  • Aguonos, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Tešlą reikia plonai plonai iškočioti, kad gautųsi didelis stačiakampis. Tuomet ištepti visą tą stačiakampį lengvai šakute išplaktais kiaušiniais, ir visą plotą apibarstyti aguonų, sezamo ir cukraus mišiniu.
Dabar visą stačiakampį reikia perlenkti gražiai pusiau- paspausti , ir vėl padaryti tą patį- ištepti kiaušiniu ir mišiniu.
Imam peilį, ar jei turim- picos ar koldūnų pjaustymo ratuką ir visą plotą supjaustom plonom juostelėm- reiktų pasistengti, kad juostelių skaičius būtų lyginis.Imkite dvi juosteles, uždėkite vieną ant kitos,viršų suspauskite, tada susukite spirale ir apačioje gautus galus suspauskite, kaip viršuje, kad kepant neišsivyniotų.
Ištiesiam juosteles skardoje, ir šaunam į 190 °C temp. karštumo orkaitę 15-20 minučių, kol gražiai apskrus.

Porcijų skaičius: 40
Receptą atsiuntė: Svetlana
» Rašyti komentarą
» Komentarai