Aguoniniai pyragėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, saldūs sūreliai, 6 vienetai
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, baltymai, 4 vienetai
- Aguonos, 3 valgomieji šaukštai
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Margarinas, 400 gramų
- Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
- Kiaušiniai, baltymai, 4 mililitrai
- Cinamonas, 1
Gaminimo instrukcija:
Varškės sūrelius ištrinti su kiaušinių tryniais, sudėti sutarkuotą margariną, suberti miltus, sodą ir išminkyti tešlą. Palaikyti 2 val. šaldytuve. Baltymus gerai išplakti su cukrumi ir šia mase sutepti iškočiotus tešlos lakštus. Iš šio tešlos kiekio turėtų gautis 3-4 lakštai. Pabarstyti aguonomis ir cinamonu. Lakštus susukti, supjaustyti 2 cm storio riekelėmis ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje (180 laipsnių orkaitėje 15-20 min.).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-11 13:39
Atrodo skaniai. Manom skanu ir bus. Esam pasiruošę gaminti,tačiau nelabai aišku kaip šiuos pyragaičius suformuoti gal atsirastų kokių patarimu mums?
2010-03-14 19:43
mmm... labai skanus oku2:
2010-02-24 19:16
Atleiskit kad tiek daug prirašiau
2010-02-24 19:14
Išmeginsiu
2012-04-29 18:26