Aguoniniai pyragėliai

Aguoniniai pyragėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, saldūs sūreliai, 6 vienetai
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, baltymai, 4 vienetai
  • Aguonos, 3 valgomieji šaukštai
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Margarinas, 400 gramų
  • Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
  • Kiaušiniai, baltymai, 4 mililitrai
  • Cinamonas, 1
Gaminimo instrukcija:

Varškės sūrelius ištrinti su kiaušinių tryniais, sudėti sutarkuotą margariną, suberti miltus, sodą ir išminkyti tešlą. Palaikyti 2 val. šaldytuve. Baltymus gerai išplakti su cukrumi ir šia mase sutepti iškočiotus tešlos lakštus. Iš šio tešlos kiekio turėtų gautis 3-4 lakštai. Pabarstyti aguonomis ir cinamonu. Lakštus susukti, supjaustyti 2 cm storio riekelėmis ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje (180 laipsnių orkaitėje 15-20 min.).

» Rašyti komentarą
» Komentarai
laima
2012-04-29 18:26
labai skanios bandeles,as vietoi sureliu varske dedu,ir liuks
Ekstremalai
2010-09-11 13:39
Atrodo skaniai. Manom skanu ir bus. Esam pasiruošę gaminti,tačiau nelabai aišku kaip šiuos pyragaičius suformuoti gal atsirastų kokių patarimu mums?
Laaa
2010-03-14 19:43
mmm... labai skanus oku2:
;pp
2010-02-24 19:16
Atleiskit kad tiek daug prirašiau
;pp
2010-02-24 19:14
Išmeginsiu