Aguoninis biskvitas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Lazdyno riešutai, 75 gramai
- Kiaušiniai, 8 vienetai
- Aguonos, 150 gramų
- Cukrus, 230 gramų
- Sviestas, tirpintas, 1 valgomasis šaukštas
- Cinamonas
Gaminimo instrukcija:
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai