Aguoninis biskvitas

Aguoninis biskvitas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Lazdyno riešutai, 75 gramai
  • Kiaušiniai, 8 vienetai
  • Aguonos, 150 gramų
  • Cukrus, 230 gramų
  • Sviestas, tirpintas, 1 valgomasis šaukštas
  • Cinamonas
Gaminimo instrukcija:

Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai