Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 100 gramų
- Miltai, kvietiniai , 400 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cukrus, vanilinis, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukrus, 250 gramų
- Grietinė, 200 mililitrų
- Aguonos, 1 pakelis
- Citrinos, žievelė, 1 vienetas
- Citrinos, sultys, 50 mililitrų
- Cukraus pudra, 300 gramų
- Citrinos, sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Sirupas, švelnus, karamelinis, 50 mililitrų
- Aguonos, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Įkaitinkite orkaitę iki 175 C temperatūros.
Kepimo indą ištepkite riebalais.Išlydykite margariną.
Kitame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų.
Atskirai sumaišykite kiaušinius su cukrumi, vėliau į juos supilkite miltus, išlydytą margariną ir grietinę.
Viską sumaišykite kol masė taps minkšta.
Suberkite aguonas, citrinos žieveles ir citrinos sultis.Masę supilkite į kepimo indą ir kepkite orkaitėje apie 50 minučių.
Paruoškite citrininį glajų:
sumaišykite cukraus pudrą su citrinos sultimis ir karameliniu sirupų.
Gautą masę užpilkite ant torto, pabarstykite ant viršaus aguonų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai