Aguoninis vyniotinis

Aguoninis vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, SPELTA
  • Sviestas, šaltas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Cukrus, 100 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Aguonos, maltos, 200 gramų
  • Razinos, 50 gramų
  • Brendis, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Šaltą sveistą sutarkuoti, berti druską, cukrų, miltus (jų kiekis priklauso nuo kaiušinio dydžio, sviesto riebumo), ir minkyti tešlą kol trupiniai sušoks į vieną gumulą.
    Tešlą dėti į šaldytuvą valandai.

  2. Razinas užmerkti brendyje, palaikyti. Sumaišyti su aguonomis.
    Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.

  3. Tešlą ištraukti, iškočioti stačiakampį, aptepti aguonų mase ir susukti. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 35 minutes, kol gražiai parus.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą