Aguoninis vyniotinis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, SPELTA
- Sviestas, šaltas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Cukrus, 100 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Aguonos, maltos, 200 gramų
- Razinos, 50 gramų
- Brendis, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Šaltą sveistą sutarkuoti, berti druską, cukrų, miltus (jų kiekis priklauso nuo kaiušinio dydžio, sviesto riebumo), ir minkyti tešlą kol trupiniai sušoks į vieną gumulą.
Tešlą dėti į šaldytuvą valandai.Razinas užmerkti brendyje, palaikyti. Sumaišyti su aguonomis.
Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.Tešlą ištraukti, iškočioti stačiakampį, aptepti aguonų mase ir susukti. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 35 minutes, kol gražiai parus.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai