Aguonpienis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aguonos, 2 stiklinės
- Vanduo, virintas, atšaldytas
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Aguonas gerai išmirkyti (geriausia palikti per naktį), nukošti ir 3-4 kartus sumalti mėsmale (turi išsiskirti kuo daugiau aguonų pieno). Paduoti maltas aguonas, cukrų ir vandenį sumaišius, kad nebūtų per tiršta.
Šis patiekalas valgomas su kučiukais: galima juos suberti į sriubą arba valgyti atskirai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-18 04:25
As aguonas trinu blenderiu - ir paprasciau, ir geriau susimala negu su mesmale
2014-12-21 15:13
O cia kasnors rase, kad reikia kazkokius riebalus ar piena naudoti? Tamsta skaityt pirma bent ismokite. Niekas ir nedaro aguonpienio nei su pienu nei su riebalais, nebent jums prisisapnavo. O absurdiskesnio recepto dar nesu girdejusi kaip tamstos. Is smalsumo teko pabandyti, patarimas - baikite zmonems plauti smegenis! Aguonpienis su kuciukais jau nuo senu laiku buvo laikomas saltuoju patiekalu ir niekas nieko nei virdavo nei kepdavo tuo labiau. Valgykite savo marmalyne pati.
2013-12-05 18:41
mmm...............skanuziauriai
2010-12-23 18:54
k: skanus aguonpienis
2015-11-18 04:30