Aguonų keksas

Aguonų keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 250 gramų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 40 gramų
  • Vanilinas
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiamos nuplikytos ir 2 kartus sumaltos aguonos. Vėliau sudedami išplakti kiaušinių baltymai, suberiami džiūvėsėliai ir vanilinas.
Paruošta tešla sudedama į aliejumi išteptą formą ir kepama gana karštoje orkaitėje apie 30 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
inesa
2010-02-20 14:19
fui o