Aguonų pyragas su puta
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, putai, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Krakmolas, bulvių, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, baltymai, putai, 4 vienetai
- Margarinas, 200 gramų
- Kepimo milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Migdolai, esencija
- Aguonos, masei, 300 gramų
- Kiaušiniai, baltymai, putai, 1 vienetas
- Džemas, bruknių, masei, 1 valgomasis šaukštas
- Vaisiai, džiovinti, masei, 1 sauja
- Cukrus, putai, 6 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, baltymai, putai, 4 vienetai
- Cukrus, putai, 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Margariną ištriname su cukrumi ir tryniais, suberiame miltus, kepimo miltelius, migdolų esenciją. Baltymus išplakame ir sumaišome su tešla. Dedame į skardą, ant viršaus dedame aguonų masę. Kepame orkaitėje (180 laipsnių) apie 40 min. Tada uždedame išplaktus iki putų kiaušinių baltymus ir dar kepame apie 10 min.
Aguonų masei: vaisius pamirkome, aguonas nuplikiname ir viską sumaišome. Palaukiame, kol ištirps cukrus, įmušame kiaušinį ir gerai išmaišome.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-03-09 22:36
Kazkoks keistas receptas,tris kartus kartojasi "cukrus putai",kelis kartus "kiausiniai putai".Gal kepeja per daug romo pridejo kepdama pyraga.Nelabai atsimena ka kiek kartu raso.
2013-10-10 20:14
o kurparasyta kiek dedasi miltu?
2011-01-20 16:35
labai labai skanu patariu pabandyt
2011-01-04 19:27
visos klausia kur det krkmola,i aguonas kad neissibarstytu sutvirtinimui.
2014-11-05 14:11