Aguonų vyniotinukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Abrikosai, džiovinti, 50 gramų
- Razinos, 50 gramų
- Aguonos, 150 gramų
- Vanduo, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 275 gramai
- Margarinas, 125 gramai
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Medus, skystas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Abrikosus supjaustykite ir sumaišykite su razinomis, apšlakstykite vandeniu ir palikite valandą pastovėti, į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens. Po to aguonas sumaišykite su vaisiais.
Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve. Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite.
Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitėje 25-30 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-09 17:33