Aguonų vyniotinukai

Aguonų vyniotinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Abrikosai, džiovinti, 50 gramų
  • Razinos, 50 gramų
  • Aguonos, 150 gramų
  • Vanduo, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai, 275 gramai
  • Margarinas, 125 gramai
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Medus, skystas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Abrikosus supjaustykite ir sumaišykite su razinomis, apšlakstykite vandeniu ir palikite valandą pastovėti, į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens. Po to aguonas sumaišykite su vaisiais.

  2. Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve. Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite.

  3. Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitėje 25-30 min.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Livija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
tera
2014-12-09 17:33
nu nezinau? is nuotraukos as matau, kad tai mielines teslos bandeles.....tikrai receptas neatitinka nuotraukos...