Aguročiai su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Agurotis, 600 gramų
- Grybai, 150 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai