Airijos bulvių košė

Airijos bulvių košė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 2000 gramų
  • Kiaulienos šoninė, 200 gramų
  • Kopūstai, 200 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 400 gramų
  • Svogūnai, laiškų
  • Petražolės
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Išverdame bulves, nukošiame ir šiek tiek nugariname, bet laikome šiltai.
Keptuvėje kepame kubeliais pjaustytą šoninę ir virtą smulkintą kopūstą.
Mažame puode užverdame pieną ir sviestą.
Virtas bulves triname su pienu ir sviestu, kol neliks kruopelių. Tuomet sudedame šoninę su kopūstais ir gerai išmaišome.
Ar nepamiršote druskos ir pipirų?
Spalvai ir skoniui pagerinti įdėkite smulkintų petražolių ir svogūnų laiškų.
Skaniausia su keptomis dešrelėmis ir padažu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2011-06-21 21:09
Či - pilvui men:mėsa ir bulvės. Airiai visai nederina maisto! P