Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Avižiniai dribsniai, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakas, smulkinti, 20 gramų
- Petražolės, 20 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Visas prieskonines žoleles, tarkuotą fermentinį sūrį, druską bei pipirus sumaišome. Iš gautos masės suformuojame rutuliukus. Sūrio rutuliukus įvyniojame į faršą. Vėl formuojame rutulius, juos apvoliojame avižiniuose dribsniuose. Dedame į kepimo skardą ir kepame apie 35 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-09 15:21
5 metus gyvenu airijoj dar nemaciau tokio maisto cia
2010-12-29 17:59
okis dokis
2011-09-17 13:39