Aitriųjų čili pica
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Alyvuogių aliejus, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kvietiniai miltai, 125 gramai
- Mielės, 10 gramų
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Įdarui papildomai reikės:
Čili pipiras 1 vnt.
Pomidoras 1 vnt.
Saliamio dešra 80 g.
Fermentinis sūris 100 g.
Pomidorų padažas truputį.
Paprikos pusė.
konservuoto jalapeno.
Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų. Jei tešla limpa, dadėkite miltų. Iškočiokite ir palaukite kol pakils. Po to vėl iškočiokite į apvalią formą ir aptepkite aliejumi.
Picos padą patepkite pomidorų padažu, uždėkite saliamį, pomidorų griežinėlius, smulkintą papriką, griežinėliais pjaustytą čili pipirą, kelis jalapeno girežinėlius. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje kol sūris ištirps ir padas iškeps.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-27 20:09
patiko
2014-03-06 09:21
Labai skaniai atrodo butinai pabandysiu.
2009-06-10 17:20
2017-01-26 11:11