Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas

Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Dižono garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
  • Akmens druska, malūnėlyje, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
  • Rapsų aliejus, 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Išplakite trynius, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite garstyčių ir aitriųjų paprikų. Po truputį pildami aliejų plakite, kol majonezo masė pasidarys vientisa (kulinarai pataria aliejų iš pradžių pilti lėčiau nei pabaigoje.)

Patarimas! Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas - puikus priedas prie furšeto valgių, tinka ir mėsainiams pagardinti.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą
» Komentarai