Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Dižono garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Akmens druska, malūnėlyje, 1 arbatinis šaukštelis
- Aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
- Rapsų aliejus, 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Išplakite trynius, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite garstyčių ir aitriųjų paprikų. Po truputį pildami aliejų plakite, kol majonezo masė pasidarys vientisa (kulinarai pataria aliejų iš pradžių pilti lėčiau nei pabaigoje.)
Patarimas! Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas - puikus priedas prie furšeto valgių, tinka ir mėsainiams pagardinti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai