Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
 
                            
                www.MuzaSuKocelu.lt
            
                Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Šokoladas, 75%, 200 gramų
- Grietinėlė, 35%, 38% riebumo, 80 mililitrų
- Alus, Guinness , 20 mililitrų
- Cinamonas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, jūros , 1 arbatinis šaukštelis
- Graikiniai riešutai, smulkinti, 30 gramų
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 17
                                        
                    - Kiekis priklauso nuo to, kokio dydžio darysite. Aš negaliu atsispirti mažučiams, vieno kąsnio triufeliukams. Taigi man jų gavosi 17 vienetų! 
 
 Į karščiui atsparų indą supilame grietinėlę ir alų. Kaitiname kol užvirs. Sudedame gabalėliais laužytą šokoladą, maltą cinamoną ir jūros druską. Maišome tol, kol visiškai ištirps. Suberiame smulkintus riešutus. Gautą masę paliekame sutvirtėti. Geriausiai tam tinka šaldytuvas, prireiks 2-3 valandų.
- Arbatiniu šaukšteliu kabiname šokolado masę ir formuojame norimo dydžio kamuoliukus. Man labiausiai patinka tokie mažučiai, vieno kąsnio. 
- Rutuliukus apvoliojame kakavos milteliuose ir siunčiame atgal į šaldytuvą, kad sutvirtėtų. 
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2015-05-21 23:08
Paprasta
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2016-05-14 18:57