Alaus lietiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Pienas, 375 mililitrai
- Alus, šviesus, nefiltruotas, 125 mililitrai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Druska, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, keptuvei patepti, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Išplakti kiaušinius su cukrumi, supilti šiltą pieną ir šiltą alų, įdėti druskos, sumaišyti. Į gautą masę supilti miltus, gerai (geriausia mikseriu) išmaišyti tešlą. Indą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje 1-1,5 valandai. Į Įkaitintą aliejumi patepta keptuvę mažu samčiu įpilti tešlos. Kepti
kol paviršius kiek apskrus, apversti ir apkepti kitą lietinio pusę. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-01-24 13:36