Alaus lietiniai

Alaus lietiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Pienas, 375 mililitrai
  • Alus, šviesus, nefiltruotas, 125 mililitrai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Druska, 0.3 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, keptuvei patepti, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:

Išplakti kiaušinius su cukrumi, supilti šiltą pieną ir šiltą alų, įdėti druskos, sumaišyti. Į gautą masę supilti miltus, gerai (geriausia mikseriu) išmaišyti tešlą. Indą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje 1-1,5 valandai. Į Įkaitintą aliejumi patepta keptuvę mažu samčiu įpilti tešlos. Kepti
kol paviršius kiek apskrus, apversti ir apkepti kitą lietinio pusę. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
anonimas
2015-01-24 13:36
Labai skanu!