Alaus sausainiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
- Alus, 1 stiklinė
- Margarinas, 500 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Margariną rupiai sutarkuoti. Supilti alų ir suberti miltus, pagal skonį pasūdyti ir viską gerai išminkyti. Tešlą iškočioti ir formele išpjauti sausainius. Patepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti cukrumi ir aguonomis arba druska ir kmynais. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-08-10 23:21
Gal galima su radler ar d light kepti ar butu blogiau? Ir ar jaucias alaus skonis kai iskepi? Dekui uz atsakymus☺
2015-01-09 22:14
kam rasyti komentara: MANAU KAD NEBLOGI... arba TURETU BUT SKANU... kokia info duoda toks komentaras? Tik vieta uzima puslapyje. Tai iskepk,patobulink,pasidalink patirtim ir pakomentuok. va tada bus nauda!!
2014-11-24 21:54
Sveiki,norėjau paklausti ar sausainukai kai iškepa nebūna kieti?
2011-02-10 23:01
2015-12-29 19:40