Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 75 gramai
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Pienas, 1 stiklinė
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Įdarui papildomai reiks:
0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės susmulkintų lazdynų riešutų
1 kiaušinio baltymas
truputis miltinio cukraus pyragėliams pabarstyti
aliejaus.
Į dubenį suberiame miltus, supilame pieną, įdedame trynį, ištirpintą sviestą arba margariną, druskos, gerai išmaišome ir paliekame 1 val.
Įdarui išplaktą baltymą sumaišome su cukrumi ir riešutais.
Tešlą iškočiojame, iš jos išspaudžiame skritulius, dedame po 1 arbatinį šaukštelį įdaro, perlenkiame ir užspaudžiame šakute. Pyragėlius verdame įkaitintame aliejuje. Patiekdami pabarstome miltiniu cukrumi.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-02 12:39
dar nebandzau bet reiks pabandytu
2010-12-02 12:40