Aliejuje virti pyragėliai su įdaru

Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 75 gramai
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Įdarui papildomai reiks:

0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės susmulkintų lazdynų riešutų
1 kiaušinio baltymas
truputis miltinio cukraus pyragėliams pabarstyti
aliejaus.

Į dubenį suberiame miltus, supilame pieną, įdedame trynį, ištirpintą sviestą arba margariną, druskos, gerai išmaišome ir paliekame 1 val.
Įdarui išplaktą baltymą sumaišome su cukrumi ir riešutais.
Tešlą iškočiojame, iš jos išspaudžiame skritulius, dedame po 1 arbatinį šaukštelį įdaro, perlenkiame ir užspaudžiame šakute. Pyragėlius verdame įkaitintame aliejuje. Patiekdami pabarstome miltiniu cukrumi.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2010-12-02 12:40
fui kaip bjauru
(anonimas)
2010-12-02 12:39
dar nebandzau bet reiks pabandytu