Alinos čeburekai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Faršas, 250 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Kvietiniai miltai, apytikriai, 3 stiklinės
- Kefyras, 0.5 litro
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Kefyrą sumaišome su miltais ir įdedame žiupsnelį druskos. Tešla turi būti minkšta.
Įdarui: į faršą įdedame supjaustytą svogūną ir prieskonius.
Iškočioti labai plonus paplotėlius, į juos sudėti įdarą, sulipdyti. Dydis priklauso nuo jūsų pačių.
Kepti įkaitintame aliejuje kol pagels (apie 3-5 min iš kiekvienos pusės).
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-11-02 10:40
Labai skanūs gaunasi nepalyginsi su parduotuvės.Ačiū už receptą
2018-12-11 18:26
mmmmmm...nuostabei skanųs gavosi,ačiū
2018-06-16 20:00
Man tai nesigavo, tešla buvo per lipni, kibo prie rankų, dar pridėjus miltų šiaip ne taip pakociojau, bet tesla vis tiek dar lipo, o paskui traukėsi, gavosi stori, sumedeję...
2018-03-20 14:49
Labai skanūs.
2024-04-09 18:02