Alinos čeburekai

Alinos čeburekai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Faršas, 250 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Malti juodieji pipirai
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai, apytikriai, 3 stiklinės
  • Kefyras, 0.5 litro
  • Druska
Kepimui:
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Kefyrą sumaišome su miltais ir įdedame žiupsnelį druskos. Tešla turi būti minkšta.

  2. Įdarui: į faršą įdedame supjaustytą svogūną ir prieskonius.

  3. Iškočioti labai plonus paplotėlius, į juos sudėti įdarą, sulipdyti. Dydis priklauso nuo jūsų pačių.

  4. Kepti įkaitintame aliejuje kol pagels (apie 3-5 min iš kiekvienos pusės).
    Skanaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Julija
2024-04-09 18:02
Bandysiu gamintis.
Vilma
2019-11-02 10:40
Labai skanūs gaunasi nepalyginsi su parduotuvės.Ačiū už receptą
saulutė
2018-12-11 18:26
mmmmmm...nuostabei skanųs gavosi,ačiū

Vilma
2018-06-16 20:00
Man tai nesigavo, tešla buvo per lipni, kibo prie rankų, dar pridėjus miltų šiaip ne taip pakociojau, bet tesla vis tiek dar lipo, o paskui traukėsi, gavosi stori, sumedeję...
Vilija
2018-03-20 14:49
Labai skanūs.