Aluje keptas viščiukas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Garstyčios, padažas, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Vištiena, jauna, virta, 1 vienetas
- Alus, 250 mililitrų
- Citrinos, sultys, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Šaukštą sviesto išsukite su garstyčiomis ir pipirais. Šia mase ištrinkite viščiuką, į jo vidų dėkite šaukštą sviesto.
Taip paruoštą viščiuką dėkite į specialų kepimo paketą arba vyniokite į foliją stipriai užspausdami vieną jos kraštą.
Į paketo arba folijos vidų pilkite alų, citrinos sultis, paketą sandariai užriškite arba užspauskite folijos kraštą. Kepkite ant grotelių 25-30 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-08-17 22:32
Dar daugiau alaus vietoj vistos.
2009-07-04 02:05
nu tik vieno gerai nesupratau tai ta vista reikia priestai isvirti ar zalia nes ingredientuose raso 1 vista,jauna,virta?
2008-09-06 17:40
alu galima ir be vistos
2008-08-11 03:32
alus su vista
2010-09-11 08:14