Aluje keptas viščiukas

Aluje keptas viščiukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Garstyčios, padažas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Vištiena, jauna, virta, 1 vienetas
  • Alus, 250 mililitrų
  • Citrinos, sultys, 1 vienetas
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Šaukštą sviesto išsukite su garstyčiomis ir pipirais. Šia mase ištrinkite viščiuką, į jo vidų dėkite šaukštą sviesto.
Taip paruoštą viščiuką dėkite į specialų kepimo paketą arba vyniokite į foliją stipriai užspausdami vieną jos kraštą.
Į paketo arba folijos vidų pilkite alų, citrinos sultis, paketą sandariai užriškite arba užspauskite folijos kraštą. Kepkite ant grotelių 25-30 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
umnikas
2010-09-11 08:14
nieko gero sis kepsnys nikiek neveza
Aktaskymas
2009-08-17 22:32
Dar daugiau alaus vietoj vistos.
vistyte
2009-07-04 02:05
nu tik vieno gerai nesupratau tai ta vista reikia priestai isvirti ar zalia nes ingredientuose raso 1 vista,jauna,virta?
as
2008-09-06 17:40
alu galima ir be vistos
Sawage2
2008-08-11 03:32
alus su vista