Aluje kepti vištų sparneliai

Aluje kepti vištų sparneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, skiltelės, 3 vienetai
  • Alus, 500 mililitrų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Vištų sparneliai, 8 vienetai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Sparnelius įtrinkite susmulkintu česnaku, druska, pipirais ir palikite 1 val. pastovėti uždengtame inde. Morkas nuskuskite, supjaustykite griežinėliais ir jais išklokite skardos dugną. Ant morkų sudėkite vištų sparnelius ir užpilkite alumi. Kepkite 200°-230°C temperatūros orkaitėje. Kas 15 min. sparnelius palaistykite susidariusiomis sultimis. Prie vištų sparnelių patiekite bulvių košę ir alų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Liutauras
2022-06-29 18:54
Receptas gerulis, bet as vietoj cesnako naudoju garstycias
Romas
2017-03-27 20:37
Alaus daugiau nes bus sprangu
Pffff
2015-04-24 23:00
Receptas "aluje kepti sparneliai", o kažkokie klounai apie obuolių sultis rašinėja. Parašykit "buolių sultyse kepti sparneliai" receptą...
dona
2014-10-09 14:29
Man ir skaniau su obuoliu sultimis, rugstele. Skanu ir su alum, bet truputi kartumo nuo alaus yra, ar tu apyniu. Na skonio reikalas cia zinoma .
denis
2013-12-05 18:16
jo skamba skaniai,siandien ir as pabandysiu.