Aluje kepti vištų sparneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, skiltelės, 3 vienetai
- Alus, 500 mililitrų
- Morkos, 2 vienetai
- Vištų sparneliai, 8 vienetai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Sparnelius įtrinkite susmulkintu česnaku, druska, pipirais ir palikite 1 val. pastovėti uždengtame inde. Morkas nuskuskite, supjaustykite griežinėliais ir jais išklokite skardos dugną. Ant morkų sudėkite vištų sparnelius ir užpilkite alumi. Kepkite 200°-230°C temperatūros orkaitėje. Kas 15 min. sparnelius palaistykite susidariusiomis sultimis. Prie vištų sparnelių patiekite bulvių košę ir alų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-03-27 20:37
Alaus daugiau nes bus sprangu
2015-04-24 23:00
Receptas "aluje kepti sparneliai", o kažkokie klounai apie obuolių sultis rašinėja. Parašykit "buolių sultyse kepti sparneliai" receptą...
2014-10-09 14:29
Man ir skaniau su obuoliu sultimis, rugstele. Skanu ir su alum, bet truputi kartumo nuo alaus yra, ar tu apyniu. Na skonio reikalas cia zinoma .
2013-12-05 18:16
jo skamba skaniai,siandien ir as pabandysiu.
2022-06-29 18:54