Aluje troškinta jautiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, filė, 400 gramų
- Aliejus, kepimui
- Svogūnai, 1 vienetas
- Garstyčios, padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Alus, tamsus, 500 mililitrų
- Kmynai
- Citrinos, žievelė, 1 vienetas
- Duona, riekės, 2 vienetai
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje (vartant), užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies apie 30 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-01-16 20:18
pasidariau,nieko gero
2009-05-24 14:29
įdomi kombinacija.Reiktų išbandyti.
2015-12-04 12:09