Aluje troškinta jautiena

Aluje troškinta jautiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, filė, 400 gramų
  • Aliejus, kepimui
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Garstyčios, padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Alus, tamsus, 500 mililitrų
  • Kmynai
  • Citrinos, žievelė, 1 vienetas
  • Duona, riekės, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje (vartant), užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies apie 30 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kaunietis
2015-12-04 12:09
Receptas puikus, o petras pats kaltas, kad rankos kreivos.
petras
2013-01-16 20:18
pasidariau,nieko gero
Ričardas
2009-05-24 14:29
įdomi kombinacija.Reiktų išbandyti.