Aluje troškinta višta

Aluje troškinta višta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Alus, 0.5 litro
Gaminimo instrukcija:

Paruošta višta supjaustoma gabaliukais su kaulais. Dedama į indą sluoksniuojant su susmulkintais svogūnais, druska, paslegiama lėkštute, laikoma 2—3 valandas. Paskui nuėmus lėkštutę užpilama alaus ir verdama ant silpnos ugnies, kol suminkštėja (35-40 min). Išvirę gabaliukai dedami į indą, užpilami skysčiu, kuriame virė, ir dedama į šaldytuvą. Valgoma su obuolių koše ar bruknių uogiene.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Birutė
2015-11-15 11:46
Su alumi ruošti patiekalai man nepatiko,reike mėgėjių.
as
2015-01-17 18:01
vista troskinta su alumi, nu nezinau, kazkoks gaidys
Ruta
2011-02-01 19:11
na as kiek kitaip darau si patiekala.i gilu inda(molini ar stiklini) sudedu vistienos ketvircius,uzbarsatu svogunu sriubos pakeli ir uzpilu alum,kad apsemtu iki puses.kepti orkaitej .patiekiu su ryziais ir uzpilu likusiu padazu.niam niam
(anonimas)
2009-08-29 14:27
(anonimas)
2009-07-04 22:49