Aluje troškinta višta
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Alus, 0.5 litro
Gaminimo instrukcija:
Paruošta višta supjaustoma gabaliukais su kaulais. Dedama į indą sluoksniuojant su susmulkintais svogūnais, druska, paslegiama lėkštute, laikoma 2—3 valandas. Paskui nuėmus lėkštutę užpilama alaus ir verdama ant silpnos ugnies, kol suminkštėja (35-40 min). Išvirę gabaliukai dedami į indą, užpilami skysčiu, kuriame virė, ir dedama į šaldytuvą. Valgoma su obuolių koše ar bruknių uogiene.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-01-17 18:01
vista troskinta su alumi, nu nezinau, kazkoks gaidys
2011-02-01 19:11
na as kiek kitaip darau si patiekala.i gilu inda(molini ar stiklini) sudedu vistienos ketvircius,uzbarsatu svogunu sriubos pakeli ir uzpilu alum,kad apsemtu iki puses.kepti orkaitej .patiekiu su ryziais ir uzpilu likusiu padazu.niam niam
2009-08-29 14:27
2009-07-04 22:49
2015-11-15 11:46