Aluje troškinta žuvis

Aluje troškinta žuvis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, 1 kilogramas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Razinos, 1 valgomasis šaukštas
  • Medus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Alus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus, supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite medų, suberkite razinas, troškinkite, kol daržovės suminkštės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tomas
2010-11-29 14:40
Isbandziau siandien sita patiekala. Nu super! Is pradziu galvojau kas cia gausis, razinkos, alus, citrina Finale pirstus apsilaizysi! Duodu visus 10 balu sitam patiekalui, visas staigiai isgaravo Dekui autoriui kad patalpino.

P.S. Garnyra pasidariau ryziu su sviestu ir trupuciu druskos, labai gerai susiderino