Aluje troškinta žuvis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, 1 kilogramas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Razinos, 1 valgomasis šaukštas
- Medus, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Druska
- Juodieji pipirai
- Alus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus, supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite medų, suberkite razinas, troškinkite, kol daržovės suminkštės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-29 14:40
P.S. Garnyra pasidariau ryziu su sviestu ir trupuciu druskos, labai gerai susiderino