Aluje virti vėžiai

Aluje virti vėžiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vėžiai, 12 vienetų
  • Alus, 2 litrai
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Juodieji pipirai, 6 vienetai
  • Lauro lapai, lapas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
au*ra
2009-06-07 22:11
ir alaus jau nebereikės po tokių užkandžių...