Amerikietiški blyneliai
Blyneliai paruošti!
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kefyras, arba rūgpienis, arba natūralus jogurtas, 250 mililitrų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Saulėgrąžų aliejus, arba išlydytas sviestas, 4 valgomieji šaukštai
- Miltai, 250 mililitrų
- Kepimo soda, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaušinius išplakite su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi.
Supilkite kefyrą ir tirpintą sviestą arba aliejų.
Įsijokite miltus kartu su kepimo milteliais ir soda. Išmaišius turi gautis tirštoka blynų tešla.
Dėkite po šaukštą tešlos vienam blynui, kepkite vos vos riebalais pateptoje keptuvėje ant nedidelės kaitros. Blyneliai kepdami plečiasi, pučiasi, todėl tarp blynų reikia palikti nemažus tarpus.
Blyneliai išeina lengvi, tarsi biskvitiniai. Labai dera valgyti su aviečių uogiene, šviežiomis trintomis uogomis, klevų sirupu.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-05-12 19:27
atrodo skanūs
2016-01-07 11:31
Viskas su jais gerai ir skanus ir purus, tik reikia mokėt kepti. Jei prisvilo, nedakepė ar dar kas, tai čia jau žioplo kepejo bėda
2015-12-15 14:29
Blinai butu neblogi jai idetumet tik 0,5 saukstelio sodos. As isikeiciau ir labai jau soda jautesi. Nebuvo net imanoma valgit
2015-10-18 14:04
Norint ka neprismviltu reikia kepti ant labai mazos ugnies ir viskas gaunas
2017-07-23 02:17