Amerikietiški blyneliai

Amerikietiški blyneliai
Blyneliai paruošti!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kefyras, arba rūgpienis, arba natūralus jogurtas, 250 mililitrų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Saulėgrąžų aliejus, arba išlydytas sviestas, 4 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 250 mililitrų
  • Kepimo soda, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi.

  2. Supilkite kefyrą ir tirpintą sviestą arba aliejų.

  3. Įsijokite miltus kartu su kepimo milteliais ir soda. Išmaišius turi gautis tirštoka blynų tešla.

  4. Dėkite po šaukštą tešlos vienam blynui, kepkite vos vos riebalais pateptoje keptuvėje ant nedidelės kaitros. Blyneliai kepdami plečiasi, pučiasi, todėl tarp blynų reikia palikti nemažus tarpus.

  5. Blyneliai išeina lengvi, tarsi biskvitiniai. Labai dera valgyti su aviečių uogiene, šviežiomis trintomis uogomis, klevų sirupu.

  6. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ole
2017-07-23 02:17
Del sodos pritariu. Viska ismeciau, vien sodos skonis...
aš irgi
2017-05-12 19:27
atrodo skanūs
aš :)
2016-01-07 11:31
Viskas su jais gerai ir skanus ir purus, tik reikia mokėt kepti. Jei prisvilo, nedakepė ar dar kas, tai čia jau žioplo kepejo bėda
Zyma
2015-12-15 14:29
Blinai butu neblogi jai idetumet tik 0,5 saukstelio sodos. As isikeiciau ir labai jau soda jautesi. Nebuvo net imanoma valgit
Auste
2015-10-18 14:04
Norint ka neprismviltu reikia kepti ant labai mazos ugnies ir viskas gaunas