Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, supjaustytas kubeliais, 1 vienetas
- Rapsų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Jalapenai, 1 arbatinis šaukštelis
- Imbieras, apie 3 cm, nulupto ir supjaustyto, 1 vienetas
- Ananasai, nuluptas ir supjaustytas kubeliais, 0.5 vieneto
- Cukrus, 50 gramų
- Obuolių actas, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakas, išspaustas, 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto, užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos.
Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.
» Rašyti komentarą
» Komentarai