Ančiukų širdelių užkandelė

Ančiukų širdelių užkandelė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antiena, širdelės, 500 gramų
  • Pupelės, konservuotos, 400 gramų
  • Česnakas, 6 skiltelės
  • Bazilikas, švieži, 6 lapai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.

  2. Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.

  3. Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai