Angliškas tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Citrinos, žievelė, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 125 gramai
- Krakmolas, 160 gramų
- Kvietiniai miltai, 25 gramai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Migdolai, 60 gramų
- Vyšnios, mirkytos cukruje, 75 gramai
- Vynuogės, smulkios, 2 valgomieji šaukštai
- Cukatos, smulkintos, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 125 gramai
- Romas, 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Sviestas, cukrus, citrinos žievelė ir vanilinis cukrus išsukama, į šį mišinį supilama krakmolas, miltai, druska, soda, įmušami kiaušiniai. Migdolai nuvalomi, sugrūdami ir kartu su nuplautomis, nusausintomis vynuogėmis bei cukatomis suberiami į tešlą. Vyšnios supjaustomos, apibarstomos miltais ir kartu su romu taip pat supilamos į tešlą. Tešla sukrečiama į aliejumi išteptą formą ir 40 min. kepama vidutinio karštumo orkaitėje. Papuošimui naudojama grietinėlė, tarkuotas šokoladas, uogos.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-03-14 16:43
Bandziau... nekas gavos
2009-01-27 18:59
normalus man gavosi bet neskanus top:
2010-04-03 18:34