Ant garų kepta lašiša su prieskoniais

Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, 2 gabalai
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Prieskonių mišinys, (džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras), 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.

  2. Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.

  3. Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Vija
» Rašyti komentarą