Ant grotelių kepta višta

Ant grotelių kepta višta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 1 vienetas
  • Prieskoniai, vištienai, 1 pakelis
  • Česnakas, 1 galva
  • Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenyje ištirpinti druską, sudėti čiobrelio žoles ir smulkintą česnaką. Vandeniu užpilti vištą. Mirkyti šaltai per naktį.

  2. Vištą ištrinti sviestu su prieskoniais ir kepti ant grotelių daugiau nei valandą. Po grotelėmis galima kepti ir daržoves.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai