Ant grotelių kepta žuvis

Ant grotelių kepta žuvis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karpis, išvalytas, supjaustytas gabaliukais, 2 kilogramai
  • Citrina, 1 vienetas
  • Augalinis aliejus, 50 gramų
  • Žalumynai, petražolės, krapai, smulkinti, 1 saujelė
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti lauro lapai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Penkių pipirų mišinys, 3 žiupsneliai
  • Džiovintas bazilikas, 3 žiupsneliai
  • Salierai, džiovinti, 2 žiupsneliai
  • Malta saldžioji raudonoji paprika, 2 žiupsneliai
  • Čiobreliai, džiovinti, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Aliejų sumaišyti su citrinos sultimis, druska, žalumynais, prieskoniais.

  2. Dėti išvalytos žuvies gabaliukus ir palikti marinuotis bent valandai.

  3. Kepti ant grotelių, kol apskrunda, apie 20 - 30 min.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą