Ant iešmo kepta aviena
![Ant iešmo kepta aviena Ant iešmo kepta aviena](https://m.receptai.lt/uploads/modules/recipes/thumb575x350/5129.jpg)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
?
- Aviena, 500 gramų
- Svogūnai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-04 13:41
IGREDIENT angliškas žodis,kažkaip neteko skaityti angliškose valgių ruošimo knygose,kad būtų parašyta SUDĖTIS arba reikalinga tas ir tas arba pagaminimui reikės ... ir t.t.Anglai.Amerikiečiai rašo INGEDIENTS.
2010-03-05 11:47
dabar galvoju, kažin ar nelengviau viską susūdyti ir pabarstyti prieskoniais, prieš maunant ant iešmų. ![](/app/assets/smileys/19.gif)
![](/app/assets/smileys/19.gif)
2010-01-22 10:56
o duona ? kokia duona juoda lietuviska ar balta?
2009-06-16 12:08
nu ten turi buti skanu o ne sanu ![](/app/assets/smileys/33.gif)
![](/app/assets/smileys/33.gif)
2011-06-17 12:05