Ant iešmo kepta aviena

Ant iešmo kepta aviena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aviena, 500 gramų
  • Svogūnai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.

Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Akvile
2011-06-17 12:05
fui as bent jo nebalgyciau
Petras
2010-09-04 13:41
IGREDIENT angliškas žodis,kažkaip neteko skaityti angliškose valgių ruošimo knygose,kad būtų parašyta SUDĖTIS arba reikalinga tas ir tas arba pagaminimui reikės ... ir t.t.Anglai.Amerikiečiai rašo INGEDIENTS.
Egyda
2010-03-05 11:47
dabar galvoju, kažin ar nelengviau viską susūdyti ir pabarstyti prieskoniais, prieš maunant ant iešmų.
zose
2010-01-22 10:56
o duona ? kokia duona juoda lietuviska ar balta?
lissa
2009-06-16 12:08
nu ten turi buti skanu o ne sanu