Ant iešmo keptas ungurys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ungurys, 600 gramų
- Agurkai, 1 vienetas
- Krapai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Kvietiniai miltai
Gaminimo instrukcija:
Ungurys nuvalomas, nulupamas ir supjaustomas 2 cm ilgio gabalais. Agurkai nulupami, perplaunami per pusę, išėmus sėklas, supjaustomi 2 cm ilgio gabalais ir užpilami karštu sultiniu. Ant iešmo pakaitomis sumaustomi ungurio ir agurko gabaliukai. Jie pasūdomi, apibarstomi pipirais, pavoliojami miltuose ir iškepami gerai įkaitintame aliejuje. Prie ungurio paduodamos šiaudeliais supjaustytos, aliejuje virtos bulvės ir su žalumynais sumaišytas sviestas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai