Antiena drebučiuose (šaltiena)
Šaltiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Antiena, švieži petukai, 500 gramų
- Morkos, virtos, 2 vienetai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Česnakas, 2 skiltelės
- Kiauliena, rūkytos ausys, 2 vienetai
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Antienos petelius ir rūkytas kiaulių ausis virkite apie 2 valandas nedideliame vandens kiekyje.
Virimo pabaigoje sudėkite pjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir prieskonius.Išvirusią mėsytę nukaulinkite ir smulkiai supjaustykite. Susmulkintą mėsą sudėkite į puode likusį skystį ir viską gerai išmaišykite.
Į indelius supilstykite pasigamintą masę ir padėkite šaltai stingti. Kai sustingsta, išimkite iš formų ir patiekite su krienais ar acto marinatu. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai