Antiena drebučiuose (šaltiena)

Antiena drebučiuose (šaltiena)
Šaltiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antiena, švieži petukai, 500 gramų
  • Morkos, virtos, 2 vienetai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Kiauliena, rūkytos ausys, 2 vienetai
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Antienos petelius ir rūkytas kiaulių ausis virkite apie 2 valandas nedideliame vandens kiekyje.
    Virimo pabaigoje sudėkite pjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir prieskonius.

  2. Išvirusią mėsytę nukaulinkite ir smulkiai supjaustykite. Susmulkintą mėsą sudėkite į puode likusį skystį ir viską gerai išmaišykite.

  3. Į indelius supilstykite pasigamintą masę ir padėkite šaltai stingti. Kai sustingsta, išimkite iš formų ir patiekite su krienais ar acto marinatu. Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Danutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai