Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Antiena, „KITCHEN me“ , „Pikantiški pjausniai, 1 pakelis
- Morkos, 3 vienetai
- Žirneliai, konservuoti
- Bulvės, 1 vienetas
- Ananasai, konservuoti , 1 saujelė
- Persikai, konservuoti , 1 saujelė
- Obuoliai, konservuoti , 1 sauja
- Cukinija
- Sultinys, 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Antienos filė pjausnius šiek tiek apkepame keptuvėje, kad iš odelės išsiskirtų riebalai.
Kol mėsa kepa keptuvėje susismulkiname daržoves, dedame į puodą kuriame viską troškinsime, užpilame sultini
Iš keptuvės išimame mėsą ir sudedame į daržoves. Viską pašauname į orkaitę, kepame tol kol daržovės suminkštės.
Į troškinimo pabaigą rekomenduojame įdėti šaukštą grietinės arba pomidorų pastos, skoniui sustiprinti. Papildomų prieskonių turėtų nereikėti, antiena yra paruošta greitam vartojimui.
» Rašyti komentarą
» Komentarai