Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis

Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antiena, „KITCHEN me“ , „Pikantiški pjausniai, 1 pakelis
  • Morkos, 3 vienetai
  • Žirneliai, konservuoti
  • Bulvės, 1 vienetas
  • Ananasai, konservuoti , 1 saujelė
  • Persikai, konservuoti , 1 saujelė
  • Obuoliai, konservuoti , 1 sauja
  • Cukinija
  • Sultinys, 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Antienos filė pjausnius šiek tiek apkepame keptuvėje, kad iš odelės išsiskirtų riebalai.

  2. Kol mėsa kepa keptuvėje susismulkiname daržoves, dedame į puodą kuriame viską troškinsime, užpilame sultini

  3. Iš keptuvės išimame mėsą ir sudedame į daržoves. Viską pašauname į orkaitę, kepame tol kol daržovės suminkštės.

  4. Į troškinimo pabaigą rekomenduojame įdėti šaukštą grietinės arba pomidorų pastos, skoniui sustiprinti. Papildomų prieskonių turėtų nereikėti, antiena yra paruošta greitam vartojimui.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai